Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Man || Co

What a time to be alive

In 2019 waren ze voor het eerst in de Verkadefabriek te zien tijdens 24 uur Verkadefabriek én in een uitverkochte Kleine Zaal met Hotel Rock Bottom. Dat vraagt om meer, dus is MAN || CO terug. Met What a time to be alive: een scherpe feelgood-tragedie waarin vijf vrouwen met een perfect imago in een gladgepolijste wereld op roadtrip gaan. Ze streven naar beter, meer en mooier: een streven dat zorgt voor een enorme drive. Recht op hun maakbare doel af.

Licht op groen. Doorrijden, niet stil staan.
Met aanstekelijke energie en ongekende eensgezindheid pushen ze elkaar om de beste versie van zichzelf te laten zien. Het tempo ligt hoog, de mogelijkheden zijn ongeremd én de zelfontworpen horizon glinstert in de verte.
Onderhuids borrelen de spanningen langzaam op.
Pats: licht op oranje. De rem erop.
Het binnenste schreeuwt om iets wat het uiterlijk vertoon niet kan laten zien. Wat gebeurt er wanneer het o-zo-perfecte plaatje van jezelf ineens crasht? Je krijgt een flinke klap. Hoe krijg je de controle terug?

MAN || CO klikt haar gordels vast en gaat off road. Het jonge en energieke gezelschap pleit in hun nieuwe voorstelling voor een realistische houding tegenover maakbaarheid en het streven naar perfectie. Laten we, terwijl we er af en toe hard om lachen, deze paradox gezamenlijk te lijf gaan. Brutaal en sensueel, op het snijvlak van dans, theater en performance.

Datum wo 06-04
Tijd 20:15 - 21:30
Genre Dans
Prijs € 18,00 Normaal
€ 16,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Credits

Concept en uitvoering

Lisa Feij, Susan Hoogbergen, Sjifra IJpma en Roma Koolen

Regie

Liat Waysbort

Dansdramaturgie

Roos van Berkel

Scenografie

Geartsje van der Zee

Kostuumontwerp

Sanne Lips

Muziekcompositie

Daniël van Loenen

Lichtontwerp

Wilfred Loopstra

Promotiebeeld, Grafisch ontwerp

Anne Beentjes, Emile Feij