Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Mensen zeggen dingen

Spoken word spektakel in de Clubzaal

Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dus.. geeft Mensen Zeggen Dingen woorden: ze spreken dingen uit, maken ze bespreekbaar, plaatsen er uitroeptekens of vraagtekens achter en bepalen de volgorde.

Spoken word is zo oud als de dichtkunst zelf - het ritme, de performance, de artiesten en hun woorden zijn veranderd. Ze hebben iets te zeggen. Het is aan jou om te luisteren. Met elke editie een andere groep performers, andere verhalen, een eigen thema. Steeds de pennen en de tongen geslepen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

De eerste editie in december kon helaas niet doorgaan. Maar: in februari gaan we alsnog van start met deze nieuwe clubavond! Met Teddy Tops, spraakmakende gasten, drankjes en plaatjes na afloop. Te gast zijn (onder voorbehoud) BenzoKarim, Suehaylee Vergouwen, Barguijs, Kopje Onder, Joost van Bellen, Amara van der Elst, René Oskam en Babs en MC. 

Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen is een platform voor poëzie en performance, een karavaan van jonge mensen die pen en microfoon hanteren! Ze halen voor het spoken word spektakel de meest spraakmakende sprekers naar verschillende locaties in Nederland en België.

Schijf ook de volgende data vast in je agenda, en zegt het voort: 9 maart, 13 april en 11 mei zijn de volgende edities.

Datum wo 02-02
Tijd 21:00 - 00:00
Genre Woord
Prijs € 7,50 Normaal
€ 5,50 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren