Musa

Musa

Schaakmat

Na een succesvolle Cameretten finalistentour, zet Musa zijn tanden in zijn eerste solovoorstelling: Schaakmat.

Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. 

Toen Musa 8 jaar oud was, veranderde zijn leven totaal wanneer zijn vader besloot met zijn gezin het land te verlaten om naar Europa te gaan. Daar staat hij dan, in het koude Nederland. Een land dat hij niet kent en waarvan hij de taal niet spreekt. Met zijn broer, zusjes en moeder. Zijn vader? Die is dezelfde dag terug naar huis vertrokken.

Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuur overstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

En omdat Musa dit seizoen zijn allereerste soloprogramma speelt, mag hij wat ons betreft niet ontbreken in de lijst met Young Blood voorstellingen. 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!

In de pers

“De persoonlijke verhalen van Musa raken op het éne moment de gevoelige snaar en leiden dan weer tot een lachstuip”

Theaterparadijs
Datum za 01-04
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 31-3-2023 om 20:15 uur

Ook interessant voor jou