Muziekroute

Muziekroute

November Music

Een stad als ‘s-Hertogenbosch met de vele historische panden, culturele hotspots en pittoreske straatjes leent zich bij uitstek voor de jaarlijkse MuziekRoute. Spraakmakende performances, intieme concerten en spontane muzikale onderonsjes, het kan allemaal tijdens deze populaire route van November Music op de eerste zondag van het festival tussen 11.30 en 18.00 uur. 

 

Liefhebbers uit heel Nederland maken er een speciaal dagje uit van. Met een plattegrond en speelschema in de hand doorkruisen muziekavonturiers de binnenstad, op zoek naar de allernieuwste klanken en onontgonnen muzikale zijpaadjes op. Met een kaartje heb je toegang tot zo'n 20 (kortere) concerten waarbij je zelf je programma samenstelt. Met ook dit jaar weer veel aandacht voor nieuw talent.

De concerten tijdens de MuziekRoute zijn zeer divers en variëren van muziektheater en hedendaags gecomponeerd tot jazz, wereldmuziek en geluidsinstallaties. Dit jaar hoor je onder meer Remy van Kesteren en gasten, Joey Roukens, Chiel Nugter Ensemble, Castello Consort, Michele Amici, XTRO, The Paper Ensemble, Sanne Sanne, Trio Jacinto, Jo Goes Hunting en Grand Picture Palace.

Meer informatie over het exacte programma volgt snel!

Datum zo 06-11
Tijd 11:30 - 18:00
Genre Muziek
Prijs € 22,00 NM Normaal
€ 11,00 NM Festivalpas
€ 20,00 Supporter
Bestel tickets

Ook interessant voor jou