Nanoek

Nanoek

Lokroep

De #wetoo musical
Theater Musical Jong makerscollectief
Nanoek

Nanoek

Lokroep

De #wetoo musical
Theater Musical Jong makerscollectief
Nanoek

Nanoek

Lokroep

De #wetoo musical
Theater Musical Jong makerscollectief
Nanoek

Nanoek

Lokroep

De #wetoo musical
Theater Musical Jong makerscollectief

Lokroep de Musical speelt in op de grote hoeveelheid gebeurtenissen in de complexe #metoo arena. In vijf verhalen duikt de voorstelling in het onzichtbare achterliggende systeem waar we allemaal onderdeel vanuit maken; als omstanders, meelachers, ontkenners en moraalridders.

Lokroep is een enkele reis naar het genadeloze gebied tussen verleiding, bedreiging en machtsmisbruik. Een raamvertelling die je meeneemt naar een steriele operatiekamer, een coffee corner die druipt van activisme en naar de studio van de meest bekeken talkshow van Nederland. Geen musical was ooit zo actueel.

Het is niet altijd duidelijk welke personen welke rollen spelen wanneer je je alleen richt op daders en slachtoffers. Met Lokroep vertelt het gezelschap een verhaal dat deze dualiteit overstijgt en de gesprekken over dit complexe onderwerp verdiept. Gecomponeerd, geschreven en bedreven door een creatief collectief van explosief nieuw talent.

Brave new musicals door brave new people

Bijna twee jaar is er door een creatief collectief van nieuw musicaltalent gewerkt aan deze nieuwe Nederlandse musical. Het is de eerste musicalproductie van NANOEK, de stichting die in 2020 werd opgericht door Anouk Beugels. Het is de missie van NANOEK om met brave new people, brave new musicals te maken.

Bekijk het interview met Anouk!

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent; een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

Het werk van Anouk Beugels past hier perfect bij. Niet alleen omdat stichting NANOEK pas twee jaar bestaat, maar ook omdat ervoor wordt gekozen om jonge (vrouwelijke) spelers en makers nadrukkelijk de kans te geven zich te presenteren.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!

Dit is NANOEK

En dit is Lokroep

In de pers

‘Lokroep, de #WeToo musical’ is reden voor optimisme over de toekomst van het genre

Trouw
Datum wo 05-10
Tijd 20:30 - 22:40
Genre Theater, Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop start 4-10-2022 om 20:30 uur
Bestel tickets