Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Nanouk

Nanouk

Lokroep

De #wetoo musical
Theater Musical Jong makerscollectief

Lokroep de Musical speelt in op de grote hoeveelheid gebeurtenissen in de complexe #metoo arena. In vijf verhalen duikt de voorstelling in het onzichtbare achterliggende systeem waar we allemaal onderdeel vanuit maken; als omstanders, meelachers, ontkenners en moraalridders.

Lokroep is een enkele reis naar het genadeloze gebied tussen verleiding, bedreiging en machtsmisbruik. Een raamvertelling die je meeneemt naar een steriele operatiekamer, een coffee corner die druipt van activisme en naar de studio van de meest bekeken talkshow van Nederland. Geen musical was ooit zo actueel.

Het is niet altijd duidelijk welke personen welke rollen spelen wanneer je je alleen richt op daders en slachtoffers. Met Lokroep vertelt het gezelschap een verhaal dat deze dualiteit overstijgt en de gesprekken over dit complexe onderwerp verdiept. Gecomponeerd, geschreven en bedreven door een creatief collectief van explosief nieuw talent.

Brave new musicals door brave new people

Bijna twee jaar is er door een creatief collectief van nieuw musicaltalent gewerkt aan deze nieuwe Nederlandse musical. Het is de eerste musicalproductie van NANOEK, de stichting die in 2020 werd opgericht door Anouk Beugels. Het is de missie van NANOEK om met brave new people, brave new musicals te maken.

Regie
Cast
Genre
Land
Releasedatum
Tijdsduur
Kijkwijzer
Datum wo 05-10
Tijd 20:30
Genre Theater
Prijs € 10,00 Student Verkoop start 4-10-2022 om 20:30 uur
€ 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou