Nata Per Te

Fabio Mollo

Film

Laatste week

Ontroerend en waargebeurd verhaal van de alleenstaande Luca die een baby’tje wil adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels.

Het waargebeurde en ontroerende verhaal van Luca en Alba: een man en een klein meisje die elkaar hard nodig hebben, ook al lijkt de wereld om hen heen daar niet klaar voor te zijn. Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba, die het syndroom van Down heeft en vanaf haar geboorte in het ziekenhuis werd achtergelaten. Luca, alleenstaand en homoseksueel met een sterk verlangen naar vaderschap, vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen. Hoeveel ‘traditionele’ gezinnen moeten nee zeggen voordat Luca in aanmerking kan komen?

Food & Film | € 24

Bij het Food & Film arrangement heb je deze zomer keuze uit een salade met een ander gerecht naar keuze van onze zomerkaart én een filmkaartje voor maar € 24 (bij films langer dan 130 minuten € 25).

Bestel onderaan de pagina je combi-ticket.

Kom je eten voordat de film begint? Dan adviseren we je om minimaal 1 uur voor aanvang van de film aan te schuiven in het restaurant.

Meer informatie
Food & Film | € 24

Een filmisch pleidooi voor een progressievere adoptiewet in Italië.

Parool

Onopgesmukt en liefdevol, een tikje sentimenteel maar kwetsbaar: het soort momenten waar deze waargebeurde feelgoodfilm z’n sympathie mee verwerft.

de Filmkrant

Regie Fabio Mollo
Cast Teresa Saponangelo, Pierluigi Gigante, Alessandro Piavani, Barbora Bobulova
Genre Drama
Land Italië
Gesproken taal Italiaans
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur 113 minuten
Kijkwijzer
Datum wo 24-07
Tijd 15:40 tot 17:35
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 5
Bestel tickets
Datum wo 24-07
Tijd 15:40
Prijs €24 Food & Film
Bestel combi-ticket

Ook interessant voor jou

Kies een taal