Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

NFF - Drijfzand (première)

Film NFF

Suze (Hanna van Vliet) woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena (Elsie de Brauw), een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen. 

Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen. Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. Te scherp. De onrust vreet zich langzaam maar zeker een weg naar binnen, dwars door haar gezinsleven heen. Verscheurd tussen de loyaliteit voor haar moeder, en die voor haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.


Jaar­lijks, aan het begin van het najaar, vindt het Neder­lands Film Festival (NFF) plaats. Ander­halve week is Utrecht de filmhoofd­stad van Neder­land, waar de nieuwste speelfilms, docu­men­taires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games‑, inter­ac­tieve projecten én tal van even­e­menten worden gepre­sen­teerd voor jong en oud. Wat begon als een bescheiden festival in 1981 is in omvang, bereik en impact uitge­groeid tot het gezichts­bepal­ende festival van de Neder­landse film en beeld­cul­tuur. De organ­isatie van het NFF is daar­naast het hele jaar door actief met activiteiten voor publiek en professional.

Regie

Margot Schaap

Cast

Hanna van Vliet, Elsie de Brauw, Elin Koleci

Genre

Drama

Land

Nederland

Release

21-10-2021

Tijdsduur

113 minuten

Kijkwijzer

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt voor alle bezoekers van de Verkadefabriek dat een coronatoegangsbewijs nodig is om ons te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Datum wo 29-09
Tijd 19:20 - 21:20
Genre Film
Prijs € 11,00 Normaal
€ 10,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren