Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

NFF - Mijn vader is een vliegtuig (première)

Film NFF

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. 

Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.


Jaar­lijks, aan het begin van het najaar, vindt het Neder­lands Film Festival (NFF) plaats. Ander­halve week is Utrecht de filmhoofd­stad van Neder­land, waar de nieuwste speelfilms, docu­men­taires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games‑, inter­ac­tieve projecten én tal van even­e­menten worden gepre­sen­teerd voor jong en oud. Wat begon als een bescheiden festival in 1981 is in omvang, bereik en impact uitge­groeid tot het gezichts­bepal­ende festival van de Neder­landse film en beeld­cul­tuur. De organ­isatie van het NFF is daar­naast het hele jaar door actief met activiteiten voor publiek en professional.

Regie

Antoinette Beumer

Cast

Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Stefan Rokebrand

Genre

Drama

Land

Nederland

Release

30-09-2021

Tijdsduur

90 minuten

Kijkwijzer

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt voor alle bezoekers van de Verkadefabriek dat een coronatoegangsbewijs nodig is om ons te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Datum vr 24-09
Tijd 19:20 - 21:00
Genre Film
Prijs € 11,00 Normaal
€ 10,00 Supporter
Laatste tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou