Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

NFF - Nr.10 (première)

Film NFF

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders. 

Na Borgman en Schneider vs. Bax is Nr. 10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie. Günter, als vierjarig kind gevonden in de Duitse bossen, groeit op in een pleeggezin. Vier decennia later is zijn leven normaal: hij verdient de kost als toneelacteur, brengt tijd door met zijn dochter Lizzy en heeft een verhouding met een getrouwde vrouw. Hij begint zich pas iets af te vragen over zijn afkomst als een vreemde man op een brug slechts één woord in zijn oor fluistert. De belangrijkste rollen in NR.10 worden gespeeld door Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Hans Kesting, Anniek Pheifer, Dirk Böhling, Mandela Wee Wee, Richard Gonlag, Gene Bervoets en Pierre Bokma.


Jaar­lijks, aan het begin van het najaar, vindt het Neder­lands Film Festival (NFF) plaats. Ander­halve week is Utrecht de filmhoofd­stad van Neder­land, waar de nieuwste speelfilms, docu­men­taires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games‑, inter­ac­tieve projecten én tal van even­e­menten worden gepre­sen­teerd voor jong en oud. Wat begon als een bescheiden festival in 1981 is in omvang, bereik en impact uitge­groeid tot het gezichts­bepal­ende festival van de Neder­landse film en beeld­cul­tuur. De organ­isatie van het NFF is daar­naast het hele jaar door actief met activiteiten voor publiek en professional.

Regie

Alex van Warmerdam

Cast

Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, 

Genre

Thriller, zwarte komedie

Land

Nederland

Release

30-09-2021

Tijdsduur

100 minuten

Kijkwijzer

Datum do 30-09
Tijd 19:40 - 21:30
Genre Film
Prijs € 11,00 Normaal
€ 10,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou