Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Dez Mona & B.O.X.

Locatie: Verkadefabriek Grote Zaal
November Music

Veel bezoekers van November Music 2018 waren het erover eens: het concert Sága was een van de absolute festivalhoogtepunten. Het betrof een treffen tussen de Belgische band Dez Mona en B.O.X, het avontuurlijkste barokensemble van dit moment. De samenwerking beviel zo goed dat er nu een vervolg is: Lucy.

Dez Mona doorkruist genres met de snelheid van het licht, vliegend van duistere jazz en prikkelende postrock, naar opvliegende gospel en zwoele tango. Met als speerpunt het werkelijk unieke, hemelse stemgeluid van vocalist en frontman Gregory Frateur. Geen band die op zo’n intense wijze sfeer en diepmenselijke emotie weet te combineren in hun songs. 

Samen met B.O.X voert Dez Mona het nieuwe opus Lucy uit. Het karakter Lucy is goddelijk noch aards, man noch vrouw.  Lucy staat voor alle mensen die het verlangen naar een thuis delen. Dez Mona en B.O.X scheppen een geheel eigen wereldlijk oratorium met als basis de verhalen die worden aangereikt door mensen van over de hele wereld. De muziek zoekt opnieuw het grensgebied op tussen pop en klassiek, met verwijzingen naar klassieke vormen zoals aria, koraal en recitatief.

Het vooruitstrevende Belgische barokgezelschap B.O.X (Baroque Orchestration X) werkte al samen met popmusici zoals Efterklang, Eefje de Visser, Spinvis, My Brightest Diamond, Valgeir Sigurdsson en Richard Reed Parry (Arcade Fire). B.O.X is speciale gast tijdens November Music 2021 en treedt woensdag 10 november ook nog aan met gitarist/componist Bram Stadhouders in zijn nieuwste project.

 

Lucy wordt uitgevoerd door Gregory Frateur (zang), Pieter Theuns (theorbe), Roel van Camp (accordeon), Jutta Troch (barokharp), Sjoerd Bruil (gitaar), Berlinde Deman (serpent) en Kristof Roseeuw (contrabas).

Datum zo 07-11
Tijd 20:45 - 22:00
Genre Muziek
Prijs € 18,00 NM Normaal
€ 9,00 NM XL Pas
€ 16,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de Festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Ook interessant voor jou