Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Ensemble Klang & Stephanie Pan

Locatie: Kleine Zaal Verkadefabriek
November Music

Nieuws verspreidt zich steeds sneller. Het schiet in de hoogste versnelling, gaat viral en al snel heeft niemand er meer controle over. We swipen, chatten en clicken wat af en proberen er grip op te krijgen. De Nederlands-Portugese componist Igor C. Silva duikt samen met schrijver Aaron Landsman in de wereld van fictieve verhalen, nieuwsfeiten en waarheid. Welke verhalen kun je nu echt vertrouwen? In hun werk Follow verkennen ze de onbetrouwbare taal van de waarheid. Het is een zinderend, meerlagig werk met video en elektronica, uitgevoerd door performer Stephanie Pan en Ensemble Klang, ensemble-in-residence tijdens November Music 2021.

In zijn virtuoze composities vangt Silva de chaotische tijd waarin we leven. Tijdens concerten streeft Silva naar totaalervaringen waarin alle zintuigen geprikkeld worden. In zijn Follow wordt de toehoorder meegesleurd door een duizelingwekkende tornado van stemmen, klanken en lichten. Fysieke, eigentijdse muziek waar Ensemble Klang al zijn energie in kwijt kan. De muziek van Silva is op maat gesneden voor vocalist en componist Stephanie Pan uit Den Haag. In haar eigen theatrale, intense performances lapt ze vol zwier de conventies van stemperformance en taalkunst aan haar laars. Eerder werkte Pan als samen met het Rosa Ensemble en de Veenfabriek. Samen met Ensemble Klang realiseerde Pan verschillende projecten waaronder het videokunstwerk Arbitrary Failures.


Ensemble Klang bestaat uit Michiel van Dijk (saxofoons),  Erik-Jan de With (saxofoons), Anton van Houten (trombone), Saskia Lankhoorn (piano), Pete Harden (basgitaar, gitaar), Joey Marijs (slagwerk).
In samenwerking met Gaudeamus Muziekweek.

PROGRAMMA

Follow
Igor C. Roma - compositie
Aaron Landsman - teksten

Ensemble Klang 
Stephanie Pan - vocalen

Datum di 09-11
Tijd 19:00 - 20:00
Genre Muziek
Prijs € 14,00 NM Normaal
€ 7,00 NM XL Pas
€ 12,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Ook interessant voor jou