Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Fuse

Mikrokosmos

Locatie: Theater Artemis
November Music

Iedere muziekgroep bouwt graag zijn eigen microkosmos. Een veilige thuishaven waar vrijuit aan muziek kan worden geknutseld en gasten kunnen worden ontvangen. Het bekende Nederlandse crossover-ensemble Fuse – onder meer geliefd huisorkest van tv-programma Podium Witteman – krijgt zijn eigen bouwplaats tijdens November Music. ‘Fuse heeft dat geheimzinnige meer dat je niet kunt zien’, schreef NRC Handelsblad. Speciaal voor November Music presenteert de groep een kijkje in de keuken met de preview van hun nieuwste project Mikrokosmos. 

Gedurende het festival werkt Fuse aan een nieuwe, cyclus werken, onder de noemer Mikrokosmos. Voor het project zoekt het enthousiaste collectief de samenwerking met twaalf nationale en internationale componisten. Ruim een jaar lang gaat Fuse langs allerlei festivals om uiteindelijk in 2022 het resultaat te laten horen op November Music 2022.

Tijdens het November Music opent Fuse de deuren van hun muzikale werkplaats terwijl ze zich samen met de eerste drie componisten storten op nieuw werk. Verwacht dus geen standaard optreden maar voorproefjes waarbij je als publiek wordt meegenomen in het maakproces. Met dagelijks korte presentaties in de intieme zaal van Artemis zit het nieuwsgierige publiek met zijn neus bovenop het intensieve werkproces.

Fuse staat bekend als een veelzijdige en energieke live-act die zich voortvarend uit alle muzikale hokjes wringt. Het zestal brengt een mix van klassieke composities, jazz, minimal music, volksmuziek en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maakt. Eerder ontving Fuse al de Edison Klassiek publieksprijs.


Credits:
Fuse bestaat uit Julia Philippens (viool) Emma van der Schalie (viool), Mascha van Nieuwkerk (cello), Adriaan Breunis (altviool), Tobias Nijboer (contrabas) en Daniel van Dalen (percussie). De visuals zijn van Frouke ten Velden.

 

Datum ma 08-11
Tijd 18:45 - 20:00
Genre Muziek
Prijs € 10,00 NM Normaal
€ 5,00 NM XL Pas
€ 8,00 Supporter
Bestel tickets
Datum di 09-11
Tijd 18:45 - 20:00
Genre Muziek
Prijs € 10,00 NM Normaal
€ 5,00 NM XL Pas
€ 8,00 Supporter
Bestel tickets
Datum vr 12-11
Tijd 18:45 - 20:00
Genre Muziek
Prijs € 10,00 NM Normaal
€ 5,00 NM XL Pas
€ 8,00 Supporter
Bestel tickets
Datum za 13-11
Tijd 18:45 - 20:00
Genre Muziek
Prijs € 10,00 NM Normaal
€ 5,00 NM XL Pas
€ 8,00 Supporter
Laatste tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de Festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Ook interessant voor jou