Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Hans Beckers

La Floresta

Locatie: Clubzaal Verkadefabriek
November Music

Diep en doordacht luisteren is een kunst. In al zijn klankwerken is de Vlaamse kunstenaar Hans Beckers doordrongen van de magie van het luisteren. Voor Beckers is luisteren een manier om de werkelijkheid om ons heen opnieuw in te kleuren. Dagelijkse objecten en natuurlijke materialen als woestijnzand, zaden, gras, stoom en water tovert Beckers om in zinderende geluidswerken en performances.

In zijn nieuwste muziekperformance La Floresta gaat hij nog een paar stappen verder, en zet hij naast natuurobjecten ook buitenissige, archaïsche muziekinstrumenten in. Instrumenten die deel uit gaan maken van Beckers’ installatie/performance zijn onder meer het snorrebot, de membranofoon, ratels, klankschalen, snaarinstrumenten en natuurobjecten als bladeren, takken en stenen. In La Floresta worden alle instrumenten op mechanische wijze aangedreven waardoor verschillende ritmische patronen worden geweven. Bovendien bespeelt Beckers zijn zelfgebouwde table noise machine. Natuur en technologie worden op dynamische wijze tegen elkaar uitgespeeld. Het publiek is essentieel onderdeel van Beckers’ trance-achtige performance.

Hans Beckers presenteerde zijn werk eerder tijdens het Festival van Vlaanderen, het Art Stays Festival Slovenië, STUK Leuven en De Singel Antwerpen. La Floresta van Hans Beckers is tot stand gekomen in samenwerking met het iii collective en ChampdAction.

Datum do 11-11
Tijd 19:00 - 20:00
Genre Muziek
Prijs € 8,00 NM Normaal
€ 4,00 NM XL Pas
€ 6,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de Festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Ook interessant voor jou