Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Juliet Fraser / Rebecca Saunders

Locatie: Willem Twee Toonzaal
November Music

Sommige vocalisten gaan werkelijk geen enkele uitdaging uit de weg. De Britse sopraan Juliet Fraser is er zo eentje. Tijdens November Music stelt ze een aantal van haar favoriete werken en componisten voor aan het publiek. Juliet Fraser is een doorgewinterde specialiste die haar tanden zet in de meest complexe, eigentijdse partituren, zoals hoogtepunt Skin van de Britse Rebecca Saunders tijdens November Music 2018. 

Ook nu presenteert Fraser een spiksplinternieuw werk van Saunders die in 2019 als eerste vrouwelijke componiste de prestigieuze Von Siemens muziekprijs in de wacht sleepte. In het speciaal voor Fraser geschreven The Mouth (2019/2020) voor stem en elektronica verkent Saunders op spectaculaire wijze de innerlijke klankkleurenwereld van de menselijke stem. De Israëlische-Amerikaanse componiste Sivan Eldar werkt graag samen met beeldend kunstenaars en theatermakers. Veel van haar werk heeft een sterk performance-achtig karakter. Fraser brengt een recente soloversie van één van Eldars meest gespeelde werken, Heave voor koor en elektronica. Ongrijpbaar mooie vocale muziek die Fraser nu in haar eentje ontketent.

Datum wo 10-11
Tijd 20:45 - 21:45
Genre Muziek
Prijs € 14,00 NM Normaal
€ 7,00 NM XL Pas
€ 12,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de Festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Ook interessant voor jou