Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Kinder KunstmuziekRoute (4-12 jaar)

Locatie: Huis73
November Music

Kun je muziek maken vanuit toeval of je stem gebruiken als startpunt voor een symfonie? Hoe klinken kleurrijke synthesizers? En hoe stuur je een zelf een groep muzikanten aan? Tijdens de KinderKunstMuziekroute van November Music ervaar je het allemaal! In Huis73 begeven kinderen van de basisschoolleeftijd zich een middag lang geven in een muzikale wonderenwereld. Met workshops voor kinderen uit de onder en bovenbouw is er voor iedereen iets te doen. 

De inloop is vanaf 14.00 en om 14.30 starten de workshops. Tussen de workshops door is er een kleine pauze met een glas limonade. Ook is er in de foyer een muzikale knutsel- en tekentafel waar kinderen gedurende de middag onder begeleiding van een kunstenaar allerlei creaties kunnen maken. 

Ouders kunnen tijdens de workshops in het café van Huis73 wachten, rondneuzen in de aangrenzende bibliotheek of concerten bezoeken tijdens de KunstmuziekRoute. Om 16.30 sluiten we af met een concert waarin de verschillende uitkomsten van de workshops aan de ouders gepresenteerd worden door de deelnemende kinderen. Om 17.00 is de middag afgelopen.

Datum zo 07-11
Tijd 14:00 - 17:00
Genre Kinderen, Muziek
Prijs € 10,00 NM Normaal
€ 5,00 NM XL Pas
€ 8,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de Festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over. 

Ook interessant voor jou