Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

NM: Meriç Artaç - Mr. Zanzun's House of Characters

November Music

Locatie: Grote Zaal Verkadefabriek

Componist en muziektheatermaker Meriç Artaç laat zich in haar werk inspireren door echte mensen die zij op straat observeert. In haar nieuwe opera The Arrival of Mr. Z. brengt Artaç vijf personages bij elkaar in hun zoektocht naar hun schepper: Mr.Z. Wat gebeurt er als vijf totaal verschillende personages elkaar ontmoeten? Waarom zijn zij wanhopig op zoek naar hun schepper?

Meriç Artaç bevraagt in The Arrival of Mr. Z. wat ze om zich heen ziet gebeuren. In deze voorstelling gaat zij in op de rol van externe mechanismes in onze samenleving, zoals geloof, levensovertuiging, idealen en macht. In hoeverre hebben zij een verbindende functie en in hoeverre vormen ze een bedreiging? The Arrival of Mr. Z. is een reflectie op het spanningsveld tussen individualisme en de behoefte om door iets buiten jezelf te worden geleid.  

In haar spraakmakende opera’s snijdt Artaç vol vuur actuele thema’s aan, waarbij ze de personages met grote verbeeldingskracht tot leven brengt. Madam Koo – uitgevoerd op November Music 2018 - gaat over de zoektocht naar vertrouwen in een door angst geregeerde samenleving, terwijl VrouwenStemmen (2019) het stemrecht van vrouwen onder de loep neemt. Daarnaast schrijft Artaç geregeld concertwerken voor onder anderen cellist Pieter Wispelwey en het Score Collective ensemble zoals het celloconcert Falaz uit 2020 wat gepand stond op November Music 2020.

Regie
Cast
Genre
Land
Releasedatum
Tijdsduur
Kijkwijzer
Datum zo 14-11
Tijd 20:45 - 21:45
Genre Muziek
Prijs € 16,00 NM Normaal
€ 8,00 NM XL Pas
€ 14,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas geeft recht op maximaal 1 kaart per concert en is persoonsgebonden
► Maximaal 1 pas per e-mailadres
► De pas kost €37,50
► De pas is digitaal en gekoppeld aan het emailadres dat is gebruikt voor de log-in. Je ontvangt géén fysieke pas
► Na het aanschaffen van de pas krijg je een vouchercode, deze gebruik je om de korting te ontvangen

Bestel de Festivalpas XL

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over.