Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Ragazze Quartet / Caroline Shaw

Locatie: Azijnfabriek
November Music

Vier sterke vrouwen die de strijkkwartetmuziek de 21ste eeuw in tillen. Het Nederlandse Ragazze Quartet verleent oud en nieuw kwartetrepertoire een bijna zintuigelijke glans. De intiemste kamermuziek die je niet alleen kunt horen, maar ook voelen. Ragazze werkte eerder al samen met toonaangevende organisaties als het Kronos Quartet en Orkater en voerde muziek uit van Terry Riley, Morton Feldman, Béla Bartók, Arvo Pärt en George Crumb. In 2013 wonnen ze de Kersjesprijs en ze zijn al jaren een trouwe welkome gast op November Music met verrassende programma’s en samenwerkingen.

Dit keer combineert Ragazze een klassiek werk van Luciano Berio met een drietal werken voor strijkers van de jonge, uiterst talentvolle Amerikaanse componiste Caroline Shaw. In 2013 won Shaw als jongste componist ooit de Pulitzer Prize voor haar vocale werk Partita for 8 voices. Ze werkte al samen met sterren als rapper Kanye West en haar vaste a capella ensemble Roomful of Teeth. Het Ragazze Quartet speelt vanmiddag onder meer Shaws nieuwste kwartet The Evergreen dat begin dit jaar in première ging. 'Een stuk over textuur en langzame verandering', aldus de componist. 


Credits:
Ragazze Quartet bestaat uit Emi Ohi Resnick (viool), Jeanita Vriens van Tongeren (viool), Annemijn Bergkotte (altviool) en Rebecca Wise (cello).
In samenwerking met Stichting Kamermuziek 's-Hertogenbosch

Datum za 13-11
Tijd 12:30 - 13:30
Genre Muziek
Prijs € 16,00 NM Normaal
€ 8,00 NM XL Pas
€ 14,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

FESTIVALPAS XL

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk November Music concert. Ben je van plan om verschillende concerten te bezoeken? Dan loopt de korting snel op.

► De pas kost €37,50
► De pas is persoonsgebonden en geeft korting op maximaal 1 kaart per concert
► De pas is digitaal, je ontvangt geen fysieke pas. De digitale pas is gekoppeld aan het emailadres waarmee je inlogt.
► Na het kopen van de pas krijg je een e-mail met daarin jouw kortingscode. Wanneer je een ‘NM XL Pas’-kaartje koopt, vul je de code in.

Bestel de Festivalpas XL

Ook interessant voor jou

Zorg je voor een geldig coronatoegangsbewijs?
De Verkadefabriek houdt de volgende richtlijnen aan:

Maatregelen tot en met 24 september
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. In de hal, de filmzalen en het café-restaurant blijven we tot en met 24 september de 1,5 meter hanteren. Hier kun je dus zonder coronatoegangsbewijs terecht. We benutten tweederde van de zaalcapaciteit en de 1,5 meter afstand komt te vervallen. De zitplaatsen blijven geplaceerd.

Maatregelen vanaf 25 september
Vanaf 25 september geldt ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen dat een coronatoegangsbewijs nodig is om de Verkadefabriek te bezoeken. De 1,5 meter komt vanaf dat moment te vervallen en we benutten de volledige capaciteit van onze theater- en filmzalen en horeca. 

 Hier lees je er alles over.