Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Remy van Kesteren

Remy X ARO

November Music

Dit is een voorstelling van Theaterfestival Boulevard. Kaarten koop je bij Festival Boulevard zelf, online of aan de kassa.


Je voelt de bas in je buik, de kriebeltonen helpen je een ander universum in, je hebt je ogen dicht en het enige dat je lijf als reactie kan doen is bewegen. Niet het effect dat je verwacht bij harpmuziek. Wel iets wat je kunt verwachten in dit eclectische concert, door wereldberoemd harpist Remy van Kesteren en een heus robotorkest. Harp-pop never dies!

Twee jaar geleden toerde Remy al door Nederland met Remy X ARO. Een voorstelling met twintig robots, die als een soort analoge drumcomputer zijn muzikale wereld mee helpen scheppen. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een 2.0 versie door zijn muzikale kompaan Jurjen Alkema (Blauwe Uur), ook verantwoordelijk voor de oogverblindend flitsende visuals. Dit bezwerende werk ontstond vanuit Remy’s wens de club, het concertgebouw en de festivals te verenigen. Deze voorstelling is een combinatie van minimal music, pop en beats. Het is, ondanks je onbedwingbare drang om te dansen, een zitconcert.

November Music
Deze voorstelling is onderdeel van November Music on Tour. Een serie avontuurlijke concerten in het najaar van 2021 in samenwerking met festivals en podia waaronder Theaterfestival Boulevard. Van 5 t/m 14 november vindt het jaarlijkse tiendaagse festival plaats met ruim 90 verschillende concerten. Check het complete programma op www.novembermusic.net.  


Credits
harp: Remy van Kesteren
visuals: Jurjen Alkema
elektronische instrumenten: (ARO) Blauwe Uur / Jurjen Alkema       

Datum za 21-08
Tijd 20:30 - 21:30
Genre Muziek
Prijs  
Koop kaarten
Ga verder met bestellen Account activeren