Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

November Music op Theaterfestival Boulevard / Ikarai & Sanne Huijbregts - Murakami

Theaterfestival Boulevard

Dit is een voorstelling van Theaterfestival Boulevard. Kaarten koop je bij Festival Boulevard zelf, online of aan de kassa. 


De hoofdpersonen uit de boeken van de Japanse schrijver Haruki Murakami weten precies wie ze zijn. En dat is nu net het probleem. Hij schrijft ze pratende katten toe, uit de lucht vallende vissen, plekken waar de tijd niet bestaat en gedachten die werkelijkheid worden, om ze in te laten zien: stop met het worden wie je bent. In vervreemdende, absurdistische boeken neemt hij je mee een andere dimensie in. Het is precies wat Ikarai doet, met de 3d performance Murakami. Samen met vocaliste Sanne Huijbregts en visual artist V&J geeft het ensemble Ikarai een nieuwe draai aan Haruki Murakami’s legendarische verhaal Kafka on the Shore. In deze voorstelling ervaar je de schrijver driedimensionaal. Met teksten, visuals en een combinatie van klassiek en jazzmuziek, kun je niet anders dan simpelweg zijn, soms in verwarring, dan in verwondering.

Improvisatie, compositie en vertelling vormen een nieuwe concertbeleving: je wordt in de wereld van een schrijver gezogen, karai, bestaande uit viool, altviool, cello, contrabas, piano en drums, mengt de werelden van klassieke compositie en jazzimprovisatie tot een geluid bij een verhaal. Je ervaart hun concerten als een film voor de geest.

November Music
Deze voorstelling is onderdeel van November Music on Tour. Een serie avontuurlijke concerten in het najaar van 2021 in samenwerking met festivals en podia waaronder Theaterfestival Boulevard. Van 5 t/m 14 november vindt het jaarlijkse tiendaagse festival plaats met ruim 90 verschillende concerten. Check het complete programma op www.novembermusic.net.

'Een reis die ik iedereen kan aanbevelen. Iedereen die graag naar echte muziek luistert.' - Tijl Beckand, tv presentator. 


Credits
zang: Sanne Huijbregts
piano: Julian Schneemann
drums: Jeroen Batterink
viool: Tessel Hersbach
altviool: Yanna Pelser
cello: Bence Huszar
contrabas: Camiel Jansen
visuals: Bas ten Berge 

Datum zo 22-08
Tijd 20:30 - 21:30
Genre Muziek
Prijs  
Koop kaarten
Ga verder met bestellen Account activeren