Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

VONK

Grond

November Music
Theaterfestival Boulevard

Dit is een voorstelling van Theaterfestival Boulevard. Kaarten koop je bij Festival Boulevard zelf, online of aan de kassa. 


Een kanariepietje vliegt vooruit, hij wordt door opengesperde ogen gevolgd. Roetveegmensen, in flakkerend licht, verder niets dan duisternis. In zijn nieuwe theatermonoloog onderzoekt Anton Dautzenberg – bekend van onder meer de romans Geestman en Extra Tijd – zijn verleden als opgroeiend kind in een arbeiderswijk in het Zuid-Limburgse dorp Schaesberg. Het bracht hen naar de donkere krochten van de kolenmijnen in Zuid-Limburg. De donkere ondergrondse wereld waar zijn grootvader zwoegde en waarboven hij als kind speelde. Nicoline Soeter schreef de muziek, het ensemble VONK geeft alle klanken en woorden een passende ondergrond. Kom aarden. In de muzikaalste zin van het woord. 

November Music
Deze voorstelling is onderdeel van November Music on Tour. Een serie avontuurlijke concerten in het najaar van 2021 in samenwerking met festivals en podia waaronder Theaterfestival Boulevard. Van 5 t/m 14 november vindt het jaarlijkse tiendaagse festival plaats met ruim 90 verschillende concerten. Check het complete programma op www.novembermusic.net.

‘Een zeer persoonlijke schrijversmythologie.’
- NRC Handelsblad 


Credits
compositie: Nicoline Soeter
tekst:Anton Dautzenberg
zang: Rianne Wilbers
saxofoon: Tom Sanderman
klarinet: Erwin Muller
slagwerk: Reggy van Bakel
gitaar: Pete Harden
spel: Steve Aernouts  

Datum zo 22-08
Tijd 14:00 - 15:00
Genre Muziek
Prijs  
Koop kaarten
Datum zo 22-08
Tijd 16:00 - 17:00
Genre Muziek
Prijs  
Koop kaarten
Ga verder met bestellen Account activeren