Orkater

Orkater

A night with QUEEN ANGELITO!

Onemanshow Theatraal concert Young Blood

Een eclectische one woman show die de vraag stelt waarom overgave in de liefde vaak voelt als zwakte in plaats van een daad van hoop of moed. Misschien zelfs van verzet.

Een nachtclub. Een legendarisch concert in een intieme setting: a night with QUEEN ANGELITO! Vanavond neemt ze je mee naar de liefdes die ze verloor, de liefde die ze niet kon verliezen omdat ze ‘m nooit had (yes you, daddy), maar bovenal naar de grootste liefde die ze vond: de pure, schaamteloze, ongenuanceerde liefde voor zichzelf. Want als de liefde die je voor jezelf voelt sterk genoeg is, overstijgt dat uiteindelijk toch ook de behoefte aan liefde van anderen? Selflove−supremacy! Toch…?

A night with QUEEN ANGELITO wordt geschreven, gespeeld en gezongen door ‘Ntianu Stuger (Volkskranttalent van het jaar 2023). Inspiratie voor deze voorstelling begint en eindigt bij jazzlegende Eartha Kitt; haar muziek, haar imago van onaantastbaarheid, maar ook haar ogenschijnlijk onstilbare honger naar erkenning en overgave. 

Voor dit theatrale concert put Stuger uit interviews met Kitt, maar ook uit de Bijbel, All bout Love van bell hooks (de Amerikaanse hoogleraar Gloria Watkins), de aesthetics van Jhené Aiko en overtuigingen uit de steeds sneller groeiende online-spiritualiteitsgemeenschap.

De voorstelling vindt plaats in de Clubzaal, in een speciale café-opstelling.

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Met het Volkskranttalent van het jaar 2023 die tekent voor de tekst, het spel én de zang in deze voorstelling, is A night with QUEEN ANGELITO bij uítstek een voorstelling die bij het Young Blood label past. 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!

Concept, tekst en spel

‘Ntianu Stuger

Eindregie

Izaline Calister

Muziek

Rui Reis Maia

Scenografie

Ruben Wijnstok

Kostuums

Valérie Pos

Tekstbegeleiding

Esther Duysker

Datum di 28-05
Tijd 20:30
Genre Theater
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 27-5-2024 om 20:30 uur
Bestel tickets
Datum wo 29-05
Tijd 20:30
Genre Theater
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 28-5-2024 om 20:30 uur
Bestel tickets