Panama Pictures

Panama Pictures

Open repetitie

The man who fell from the sky

Tijdens deze open repetitie maak je kennis met ons huisgezelschap Panama Pictures. 

Hoe wordt een voorstelling bij Panama Pictures gemaakt, hoe repeteren dansers, wat is de dynamiek in een omgeving waar concept, dans, acrobatiek en livemuziek samensmelten tot één geheel - een voorstelling voor publiek? Maak van dichtbij mee hoe ons huisgezelschap te werk gaat.

Op weg naar The man who fell from the sky
De nieuwe voorstelling van Panama Pictures The Man who fell from the sky vangt een collectief gevoel van stuurloosheid en ontwrichting. Terwijl alles in het universum streeft naar chaos, probeert de mens steeds opnieuw orde aan te brengen. We willen verklaren, begrijpen. Maar de meeste ideologieën en structuren die ons ooit hielpen bij die oriëntatie, schaften we af; ze waren te beperkend om nog als richtingwijzer te dienen. Wat rest ons nu? 

In november gaat de voorstelling in de Verkadefabriek in première. 

Panama Pictures

Dynamisch, ongepolijst en bij vlagen spectaculair, maar tegelijkertijd kwetsbaar en intiem. Panama Pictures maakt voorstellingen op het snijvlak van dans en circus, waarin de disciplines moeiteloos in elkaar overvloeien en de dialoog aangaan met architectonische decors en live muziek. Voor iedere voorstelling wordt een nieuw universum opgetrokken. Dans en acrobatiek worden vervlochten met klassieke muziek, elektronische beats en zang.

Panama Pictures neemt haar publiek mee in een zintuiglijk en fysiek verhaal over universele onderwerpen. Choreograaf Pia Meuthen vertaalt literaire en filosofische inspiratiebronnen naar poëtische beelden en weet haar toeschouwers te raken met de grote fysieke impact en menselijke uitstraling van het geheel. Ze toont werelden die herkenbaar zijn maar ook altijd ruimte geven voor eigen interpretatie.

Choreografie

Pia Meuthen

Dans en acrobatiek

Francesco Barba, Davide Bellotta, Fynn Neb, Jefta Tanate, Tarek Rammo & twee stagiaires

Datum za 08-10
Tijd 20:30
Genre Theater, Dans, Theater
Prijs € 5,00 Normaal
€ 3,00 Supporter
€ 3,00 Student Verkoop start 7-10-2022 om 20:30 uur
Bestel tickets