Paolo Nani

Paolo Nani

The Letter

Internationaal Bejubeld Kerst
Paolo Nani

Paolo Nani

The Letter

Internationaal Bejubeld Kerst
Paolo Nani

Paolo Nani

The Letter

Internationaal Bejubeld Kerst
Paolo Nani

Paolo Nani

The Letter

Internationaal Bejubeld Kerst

THE LETTER is misschien wel de bekendste Deense show op internationaal niveau. Sinds de première in 1992 is de voorstelling in alle uithoeken van de wereld te zien geweest. Van Groenland tot China, Spanje en Noorwegen, Finland en Italië, Brazilië en Japan... meer dan 2000 optredens in 50 verschillende landen. Een klassieker en internationale hit dus, deze Kerst in de Verkadefabriek!  

Alleen op het podium, met een paar rekwisieten die in een koffer passen, brengt Paolo Nani 15 scènes tot leven. Alle 15 rond hetzelfde thema, maar uitgevoerd in 15 verschillende versies. Achterstevoren, dronken, vol verrassingen, enigszins vulgair, zonder handen, zoals in een western, een stomme film, op een circusmanier… en dit alles zonder een enkel woord te zeggen!

THE LETTER is een briljante studie van stijl en vindingrijkheid en wordt gespeeld in een verbazingwekkend ritme en zit van begin tot eind vol met details en grappen.

“Simplicity often bear the hallmark of genius”

Svenska Dagbladet, Stockholm

“… the stomach hurts, after 80 minutes of ceaseless laughter.”

Dagbladid Visir, Reykjavik

“Endlessly surprising and funny”

The Scotsman, Edinburgh

Paolo Nani

Paolo Nani is de naamgever en drijvende kracht achter Paolo Nani Teater: een klein, wereldwijd erkend theatergezelschap dat gevestigd is in Vordingborg, Denemarken. Het gezelschap heeft een aantal succesvolle producties op haar repertoire staan, waaronder hun klassieker The Letter, Little Miracles (van 26 t/m 30 december te zien in de Verkadefabriek), The Art of Dying en Jekyll on Ice.

De woordeloze, sterk beeldende en humoristische podiumtaal is kenmerkend voor Paolo Nani's werk en zorgde voor veel bekendheid en populariteit in het buitenland: In meer dan 50 landen is het werk van Paolo Nani inmiddels te zien geweest, van Groenland tot China! 

Concept

Paolo Nani en Nullo Facchini

Met

Paolo Nani

Regie

Nullo Facchini

Datum vr 29-12
Tijd 20:30
Genre Theater
Prijs € 22,00 Normaal
€ 20,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 28-12-2023 om 20:30 uur
Bestel tickets