PodQast Studio

PodQast Studio

Tijn de Jong

Meer (Dan) Queer

Dit is je kans om live - ja ja, on air! - bij podcastopnames te zijn! Luister, voel en zucht mee met de kwetsbare (queer)verhalen die gedeeld en bevraagd worden.

Tijn de Jong & Lau van der Heide zijn twee queer non-binaire vrienden en collega's. Omdat zij zichzelf fulltime bezighouden met educatie over seksualiteit en genderdiversiteit, dagen ze zichzelf in deze podcast uit om het daar eens niét over te hebben. Of dit lukt? Vast niet. Of dit een gezellige boel wordt? Dat wel.

Meer Podcasts! 
Vrijdag 7 juni: Queerapie, door Luuk van de Ven
Zaterdag 8 juni: Het een sluit het ander niet uit, door Vera Westenberg & Leroy Duivenvoorden


Podcastfanaat? Beluister de Verkadefabriek Podcast waarin Tiemen Smit in gesprek gaat met grote namen en jonge makers van theater, dans, cabaret en muziek. O.a. Valentina Tóth, Teddy Tops, De Poezieboys en Jan-Paul Buijs van Circus Treurdier waren al te gast.

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum zo 09-06
Tijd 19:00 tot 20:00
Prijs Gratis entree 
Zaal Atelier
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zondag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou