Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Premiere Helge Slikker - De Familieband

Helge Slikker is singer-songwriter, film-  en theatercomponist. Hij heeft al meerdere muziektheatertournees achter de rug als soloartiest, en samen met Marlijn Weerdenburg als Miss Molly & Me. Eén wens is echter nog niet in vervulling gegaan: op tournee met z’n familie; de familie Slikker. Eindelijk is het zover!

Broer en drummer Ilco Slikker was jarenlang een van de drijvende krachten achter de Utrechtse band Gem. Vader Frank Slikker speelde in de jaren ‘70 gitaar bij The Trembling Turtles. Moeder Ans Slikker-Van Geffen zong al van kleins af aan Bob Dylan en was vaak op pad met haar folk-band.

Uiteraard was er veel muziek in huis en werd er veel gemusiceerd. Sting, Joplin, Young en Petty, om er maar eens een paar te noemen, vormden de soundtrack van menige dag. Helge en Ilco brachten ook nieuwe muziek binnen, van hun eigen bands Storybox en Gem en hun gezamenlijke band Mill.

Deze avond wordt een muzikale trip down memory lane, maar ook een portret van een gezin en een viering van de familieband. Liedjes van vroeger en door de jaren heen, covers en eigen werk, intiem of explosief, alles komt voorbij. Als kersen op de taart doen ook neef/bassist Leander van Geffen en achternicht/elektrisch gitarist Marre Slikker mee. En wie weet speelt Helges dochter Marie Slikker een streek viool mee.

Dit is een eenmalige tour, dus mis het niet…

Bezetting

Ilco Slikker drum, zang
Helge Slikker zang, toetsen, akoestische gitaar
Ans Slikker-Van Geffen zang
Frank Slikker akoestische gitaar, zang
Leander van Geffen bas, zang
Marre Slikker elektrische gitaar
Bij gelegenheid Marie Slikker op viool
Foto: Dave Menkehorst

Datum vr 10-09
Tijd 21:00 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporterpas
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren