Ramon Chatrer

Ramon Chatrer

Nieuw programma (try-out)

Met zang vanuit zijn tenen en een fantastische stem, staat Ramon Chatrer op het podium met spiksplinternieuwe verhalen en liedjes.

In 2019 studeerde hij af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en in 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Volgens de jury ‘straalt hij tegelijkertijd gevaar en zachtheid uit’. Hij word geprezen om zijn muzikaliteit, durf en de manier waarop hij fantasie en werkelijkheid door elkaar heen laat lopen.

Na zijn eerste avondvullende voorstelling Opperhond: over alle hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat, speelt hij momenteel try-outs voor zijn nieuwe programma.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. De winnaar van alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival is nu toe aan zijn tweede avondvullende voorstelling, helemaal Young Blood! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!

“Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.”

Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2020

“Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes”

Theaterkrant

“Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities”

Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival
Datum do 30-05
Tijd 20:15
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 29-5-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou