Ramon Chatrer

Ramon Chatrer

Opperhond

Ramon Chatrer

Ramon Chatrer

Opperhond

Ramon Chatrer

Ramon Chatrer

Opperhond

Ramon Chatrer zet de realiteit naar zijn hand. Hij worstelt zich door hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat. Waarom gedragen wij ons altijd zoals de rest van ons verwacht?

In zijn muzikale voorstelling gaat Ramon daar dwars tegenin. Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. In Opperhond hoor jij er wel bij.

Zelfs zonder rijbewijs of zonder tatoeages, en zeker zonder sfeervolle schemerlamp. Ramon kwispelt, springt op, bijt zich vast en verlangt uiteindelijk een aai over zijn kop. Het is tijd om kleur te bekennen, dus vraagt hij aan je: underdog of opperhond?

De pers

“Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.”

Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2020:

“Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes”

Theaterkrant

“Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities”

Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

Wat Ramon betreft: de cabaretier en zanger won in 2020 de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een jaar later, in 2021, was hij finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling Roestplaats. En nu voor het eerst solo op tournee, dús opgenomen in de lijst met Young Blood voorstellingen!

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Datum do 06-04
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 5-4-2023 om 20:15 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou