Remy Evers

Gewoon Remy (reprise)

Remy Evers

Gewoon Remy (reprise)

Maak een reis door het brein van iemand die maar niet de volwassenheid wil aanvaarden. Absurdistisch, kinderlijk en energiek: Remy Evers is het allemaal.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen.

Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

‘’Nederland is een originele en ijzersterke cabaretier rijker’’

De Limburger

‘’De humor van Evers is niet onder één noemer te vangen, soms subtiel, dan weer compleet absurdistisch en alles wat daar tussen zit. Het lijkt totaal niet gedoseerd maar, het is perfect geregisseerd en getimed.’’

Theaterparadijs

‘’Zijn voorstelling is beeldend, absurdistisch en energiek’’

Theaterkrant
Datum do 28-09
Tijd 20:15 - 21:30
Genre Cabaret
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 27-9-2023 om 20:15 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou