Sekszusjes

Sekszusjes

Ongelikt

Krista en Marcelle Arriëns zijn zusjes én beste vriendinnen. Ze werden in 2019 in één klap beroemd dankzij hun serie De Sekszusjes op YouTube. Daarin delen ze op goudeerlijke wijze hun ervaringen en onzekerheden op het gebied van seks.

En nu is er dus voor het eerst een theaterprogramma van De Zekszusjes: Ongelikt. Ze laten zien dat seks het leukste is dat er is. Maar of dat altijd zo is....? 

Ongelikt is een show voor iedereen die échte seks-eerlijkheid wil horen. Of misschien ben je wel gewoon fan van de liedjes. Het wordt in ieder geval een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

Na hun youtubeavonturen, de VPRO serie ‘Naakt voor de klas met de Sekszusjes’ en hun column in LINDA.meiden, gaan Krista en Marcelle voor het eerst het theater in. Helemaal young blood dus. 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 08-12
Tijd 20:30 - 22:20
Genre Cabaret
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop start 7-12-2022 om 20:30 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou