Sezgin Güleç

Sezgin Güleç

Nieuw programma (try-out)

Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die in de race is om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden.

Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.

Sezgin tourde de afgelopen twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij en maakt nu zijn eigen show.

''Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.''

Daniël Arends

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Een gloednieuw soloprogramma, zijn eerste avondvullende: dat maakt deze van Sezgin Güleç een échte Young Blood voorstelling! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum di 23-01
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 22-1-2024 om 20:15 uur
Laatste tickets
Datum wo 24-01
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 23-1-2024 om 20:15 uur
Laatste tickets

Ook interessant voor jou