Soundos

Soundos

Comeback kid (reprise)

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi.

Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.

In verband met de zwangerschap van Soundos is deze voorstelling verplaatst naar 3 juni 2023.

De pers over Soundos

“Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan (...) Simpelweg te goed.”

NRC

“Wow, wat een topwijf!”

I Love Theater

“Confrontatiecabaret”

Theaterkrant

Studententip!

''Deze vrouw. OMG. You love her or you hate her. Maar dat ze on fire is dat weten we zeker.'' - Merel (marketingstagiaire en student)

Goedkoop naar de film of het theater? Dat kan in de Verkadefabriek!
Beter! Plof, aan het einde van de dag, neer in de filmzaal - kost je maar 8 euro. Of ga naar de beste cabaretiers, fijnste concerten en de nieuwste generatie dans- en theatermakers voor een tientje. Daarvoor of daarna (of allebei) bestel je een goed koud biertje in het café. We zien je wel verschijnen!  

De studentenkorting geldt op de dag zelf, aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. 

Alles over studentenkorting
Studententip!
Datum za 03-06
Tijd 20:30
Genre Cabaret
Prijs € 18,00 Normaal
€ 16,00 Supporter
Bestel tickets