Stefan Hendrikx

Stefan Hendrikx

Who's the man

Stefan Hendrikx

Stefan Hendrikx

Who's the man

Stefan Hendrikx

Stefan Hendrikx

Who's the man

Als het er écht op aankomt… Wat kan je dan? When shit hits the fan… What can you then?

Stefan Hendrikx (winnaar Leids Cabaretfestival) is een man, maar weet niet wat voor een. Daar gaat 'ie dus naar op zoek: op dates, op een familiebarbecue, als hij danst, als hij gewoon even iets wil zingen. Maar als het er echt op aankomt, is hij dan wel bereid te staan voor wie hij is?

Gewapend met een enorme fantasie, een loopstation waar hij livemuziek mee maakt en een hoge grapdichtheid neemt hij het publiek mee in zijn zoektocht naar wat voor man hij nou eigenlijk wil zijn.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. In 2022 winnaar van ‘het Leids’ en nu dus op tour met zijn eerste avondvullende programma. Need we say more? Young Blood! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!

“Retegrappig. De jury hing aan zijn lippen en lachte hardop… Een spannende artiest met onvoorspelbare moves”.

Jury Leids Cabaretfestival
Datum vr 26-04
Tijd 20:15 tot 21:35
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 25-4-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou