Stop Motion Workshop (4+)

Stop Motion Workshop (4+)

Vos en Haas Redden het Bos

Film Kinderen Meivakantie

Na de film Vos en Haas redden het bos gaan we samen diertjes kleien die we gebruiken voor ons eigen stop motion filmpje!

Maak je Vos, Haas of een ander bosdiertje? Als de diertjes af zijn brengen we ze samen tot leven, net als in de film.

Vos en Haas redden het bos (4+)
De nieuwste film van Mascha Halberstad (Knor). In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

Goed om te weten
De klei waar we mee werken blijft zacht, zodat de kinderen steeds weer iets nieuws kunnen maken. Om die reden blijft de klei na afloop in de Verkadefabriek om in de toekomst nog eens te gebruiken. Gelukkig is het filmpje dat we maken een mooi aandenken! Na afloop van de workshop sturen we een linkje met hierin het filmpje die gemaakt is door de kinderen. De film duurt tot 14.30 uur en de workshop tot 15.15 uur.

Meivakantie!

We hebben deze vakantie heel veel leuks in petto voor de hele fam!

Kom naar de voorstelling Lucky Luuk (4+) van Meneer Monster en verander in een cowboy bij de Wilde Westen Zeskamp. Bouw je eigen Robot bij de Robotica Workshop (8+), maak je eigen film bij de Stop Motion Workshop (4+), kom experimenteren met magische schaduwkunst (6+) of ga voor het eerst naar de film bij Peuterpret (2+)!

Ga je graag naar de film? Deze vakantie zie je: Vos en Haas redden het bos (4+), Vlindervrienden en het grote avontuur (6+), Robotbroer (8+) en Sam & Julia (2+) op het grote witte doek.

Bekijk het programma
Meivakantie!

Regie Mascha Halberstad
Cast Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag, Sigrid ten Napel, Alex Klaasen, Finn Poncin
Genre Familiefilm, animatie
Land Nederland, België, Luxemburg
Gesproken taal Nederlands
Ondertiteling

N.v.t.

Tijdsduur 70 minuten
Kijkwijzer
Datum di 23-04
Tijd 13:20 tot 14:30
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Kind
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 4
Bestel tickets
Datum do 25-04
Tijd 13:20 tot 14:30
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Kind
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 4
Bestel tickets