Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Supporteravond Buitenbios 2022 / Boiling Point (voorpremière)

Supporteravond Buitenbios 2022 / Boiling Point (voorpremière)

Philip Barantin

Film

Voorpremière

Speciaal voor Supporters: een voorproefje op de Buitenbios. Met de voorpremière van Boiling Point kan de zomer beginnen!

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.


De twee Supporteravonden zijn besloten, want: speciaal voor Supporters. Het is dus niet mogelijk een kaartje bij te kopen voor je lief, maatje of oma die geen Supporter is - hoe gezellig ook! 

Je eigen koelkast!

Het is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. Zak samen onderuit met een fris wijntje of koud speciaalbiertje en geniet -mét koptelefoon op- van de zwoele zomeravonden. Vanaf juli zie je films in de Buitenbios!

NIEUW! Laat voor aanvang een koeltasje vullen met je favoriete biertjes -of kies voor een sprankelende voorraad fris- en je bent tot het eind van de avond voorzien. Handig! Hoef je halverwege maar een béétje naar links of rechts te hellen als je dorst hebt. Extra fijn: op 4 en op 6 juli krijg je als Supporter korting op een gevulde koeltas.

Je eigen koelkast!

Regie

Philip Barantin

Cast

Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice Feetham, Jason Flemyng, Hannah Walters

Genre

Drama

Land

Verenigd Koninkrijk

Releasedatum

06-10-2022

Tijdsduur

minuten

Kijkwijzer

Datum wo 06-07
Tijd 22:30 - 00:20
Genre Film
Prijs Gratis entree Supporter
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou