Sven Ratzke

Sven Ratzke

Venus en Mars

Sven Ratzke

Sven Ratzke

Venus en Mars

Sven Ratzke

Sven Ratzke

Venus en Mars

Sven Ratzke

Sven Ratzke

Venus en Mars

Nadat Sven Ratzke zich de afgelopen jaren heeft bewezen als één van de beste Bowie-vertolkers, duikt hij nu in de catalogus van de mooiste liedjes van de twintigste eeuw.

Sven Ratzke, entertainer pur sang en een internationale sensatie, bracht pers en publiek de laatste jaren regelmatig in vervoering met zijn Bowie-voorstellingen. Muzikale avonden van hoog niveau en klasse waarin hij legendarische songs naar eigen hand zette, voor ontroering zorgde en zijn publiek met verhalen op een tijdreis met soms hilarische uitstapjes nam. Want Ratzke bezit de gouden combi: hij is een fenomenaal zanger én buitengewoon entertainer, waarvan het publiek in de ban raakt. Of dat nu in New York, Sydney, Berlijn of Enschede is.

Met zijn nieuwe voorstelling Venus & Mars duikt hij in zijn catalogus van de mooiste muziek van de afgelopen eeuw. Muziek over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft, verschijnen op deze avond in compleet nieuw licht. Samen met zijn virtuoze band serveert hij het publiek een buitengewoon muzikale avond, vol entertainment en internationale klasse. Ratzke raakt, fascineert, verrast en entertaint met deze show van wereldniveau.

Venus & Mars zal over de hele wereld te zien zijn, onder anderen in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland. Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Eurythmics, Leonard Cohen, Nina Hagen en uiteraard ook nog een vleugje David Bowie.
 

"Ratzke is an entertainer and singer with a huge gift, who puts his audiences under a spell.”

Die Welt

"Een onweerstaanbare performer"

NRC

"Wat een entertainer!"

De Volkskrant
Datum za 27-05
Tijd 20:30
Genre Muziek
Prijs € 23,00 Normaal
€ 21,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 26-5-2023 om 20:30 uur
Bestel tickets

Tekst en zang

Sven Ratzke

Muziek

Jetse de Jong, Haye Jellema, Florian Friedrich

Techniek

Koos Wolters

Ook interessant voor jou