Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Cameretten finalisten benefiet FSHD

Cameretten finalisten benefiet FSHD

Te gast

Extra voorstelling Cameretten finalisten voor onderzoek naar spierziekte FSHD – Keihard lachen voor het goede doel!

Op vrijdag 10 juni 2022 spelen de finalisten van Cameretten 2021 een extra voorstelling om geld op te halen voor onderzoek naar een oplossing voor de spierziekte FSHD. Cameretten Festival is het oudste en tevens hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent jaarlijks wordt ontdekt door publiek, jury en pers. De finalisten van 2021 zijn: Thjum Arts (winnaar jury- en publieksprijs), Teun Wolters en de Blauwe Vinkjes. Deze Cameretten-finalisten van 2021 spelen momenteel de finalistentournee.

Over de Voorstelling 

De voorstelling is in de grote zaal van de Verkadefabriek in Den Bosch. Kaartjes voor de voorstelling zijn te verkrijgen via de kassa van de Verkadefabriek of online. De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes zijn beschikbaar voor € 30 per kaartje.

Thjum Arts - Voorstelling: Tijdloos Genot

Op een dag toen hij 2 jaar oud was lag hij in de woonkamer en sprak de woorden “Liggen, zitten, staan, lopen.” En hij liep. Voor de allereerste keer. En nu loopt hij hier het podium op, om voor jou te spelen.

 

Thjum Arts - Voorstelling: Tijdloos Genot

Teun Wolters - Voorstelling: De titel is gefingeerd wegens mogelijk schadelijke inhoud

5 4 3 2 1 Voor we beginnen moeten er een aantal dingen benoemd worden bij wijze van waarschuwing 20 21 22 23 24 scherpe voorwerpen, vernieling, rook, open vuur, wapens, drugs, naakt, pornografie, twee torens en een vliegtuig, mannen in oranje pakken op hun knieën 47 48 49 50 51 de programmatekst voor de voorstelling waarvan de titel is gefingeerd wegens mogelijk schadelijke inhoud mag niet langer zijn dan vijfenzeventig woorden 73 74 75 zesenzeventig

Teun Wolters - Voorstelling: De titel is gefingeerd wegens mogelijk schadelijke inhoud

De Blauwe Vinkjes - Voorstelling: Nu al een hit

Manon Blaauw en Kevin van den Berg spelen en zingen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Al scrollend door hun actuele timeline blik je terug op het nu, kijk je door de ogen van geagiteerde demonstranten én word je geconfronteerd met ons huidige ‘sociale’ gedrag. Of het nou is als hippe influencers, een stel duistere Russen of vertolkers van het levenslied, de cabareteske sketches zullen niet vervelen!

De Blauwe Vinkjes - Voorstelling: Nu al een hit

De FSHD Stichting

De FSHD Stichting financiert onderzoek naar een behandeling voor de spierziekte FSHD. Er is op dit moment nog geen enkel medicijn of beschikbaar voor deze ziekte. Cameretten en de FSHD Stichting slaan de handen ineen door zich samen in te zetten voor meer bekendheid en middelen voor onderzoek die een oplossing dichtbij brengen.

Datum vr 10-06
Tijd 20:30 - 23:40
Genre Cabaret
Prijs € 30,00 Normaal
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren