Teun van den Elzen

Teun van den Elzen

Meer kan ik er niet over zeggen

Teun van den Elzen denkt heel lang dat hij als enige snapt hoe de wereld werkt. Wat blijkt? Hij snapt het als enige niet.

Hij studeerde politicologie, maar verwacht geen politieke correctheid van deze vlijmscherpe comedian. In onze studio spaart hij niets of niemand, ook zichzelf niet.  Waar zijn programma over gaat? "Seks en politiek. Meer kan ik er niet over zeggen.” 

Meer over Teun

Teun schrijft voor Dit Was Het Nieuws, won de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en speelde op Paaspop en Lowlands. Op z’n YouTube-kanaal Saaie Kutpolitiek analyseert en fileert hij de Haagse ontwikkelingen rond het Binnenhof.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

Wat Teun betreft: die toert dit seizoen met zijn eerste avondvullende voorstelling door het land. Perfect op z'n plek dus in het lijstje met Young Blood voorstellingen!

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 19-01
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 18,00 Normaal
€ 16,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop start 18-1-2023 om 20:15 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou