The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Hettie Macdonald

Film

Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. 

Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel. The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

'mooie verhaallijn, prachtig filmbeeld en natuurshots'

Sneak preview bezoeker

Food & Film | €23

Bij het Food & Film arrangement heb je de keuze uit alle hoofdgerechten van onze avondkaart én een filmkaartje voor maar € 23 (bij films langer dan 130 minuten € 24).

Bestel onderaan de pagina je combi-ticket.

Kom je eten voordat de film begint? Dan adviseren we je om minimaal 1 uur voor aanvang van de film aan te schuiven in het restaurant.

Meer informatie
Food & Film | €23

Regie Hettie Macdonald
Cast Jim Broadbent, Penelope Wilton, Nina Singh
Genre Drama
Land Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal Engels
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur 108 minuten
Kijkwijzer
Datum di 05-12
Tijd 19:10 - 21:00
Genre Film
Prijs € 11,50 Normaal
€ 10,50 Supporter
€ 8,00 Student
Bestel tickets
Datum di 05-12
Tijd 19:10
Genre Food & Film
Prijs € 23,00