Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

De grote ik heb hier geen zin in show

Theater Artemis

4+ | Try-out

Deze voorstelling is helaas komen te vervallen. Acteur René van ’t Hof zit nog in een revalidatieproces dat meer tijd van hem eist. Om die reden heeft hij zich moeten terugtrekken. Voor Jetse Batelaan geldt dat het concept van de voorstelling, waaraan door ons huisgezelschap in mei al aan gewerkt is, valt of staat met de karakteristieke eigenschappen van deze acteur. Kaartkopers krijgen uiteraard hun geld terug, zij ontvangen hierover per mail meer informatie.


In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich ineens, dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja…dan moet je iets…show, entertainment…maar hoe?

Multi-instrumentalist en showmaster Keimpe de Jong overvalt René van ’t Hof en Willemijn Zevenhuijzen in hun dagelijkse handelingen. Kruiswoordraadsels, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn.

De puzzelaar begint onbeholpen te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je wat ze eigenlijk hartstochtelijk wensen. Zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helle licht van deze show.

Datum za 08-01
Tijd 15:00 - 16:00
Genre Kinderen
Prijs € 9,50 Normaal
€ 8,00 Supporter
€ 8,50 Kind
Datum zo 09-01
Tijd 15:00 - 16:00
Genre Kinderen
Prijs € 9,50 Normaal
€ 8,00 Supporter
€ 8,50 Kind
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou