Via Berlin

Via Berlin

Huis G

Muziektheater November Music

Na het succesvolle Instant Loneliness (met Cello Octet Amsterdam en muziek van Kate Moore, tijdens November Music 2021) is muziektheatergezelschap Via Berlin terug in de Verkadefabriek. Samen met November Music presenteren we hun nieuwste voorstelling Huis G.

Huis G. van muziektheatergezelschap Via Berlin is een beklemmende liefdesgeschiedenis die de vele kanten van een amoureuze relatie belicht: van schoonheid tot destructie. 

In Huis G spookt het. Het stel dat er sinds kort woont, blijft zich maar in mysterie hullen. De buren proberen contact te maken met de nieuwe bewoners, maar al snel blijkt dat er iets niet helemaal klopt. Maar wat er écht schuilgaat achter de voordeur van Huis G. is gevaarlijker, complexer en explosiever dan ze voor mogelijk hadden gehouden. 

Het confronterende liefdesverhaal van Huis G. wordt verbeeld door de intense bewegingstaal van danser Laurent Delom de Mézerac en actrice Dagmar Slagmolen. Een broeierige liefdesthriller ontvouwt zich, begeleid door een stuwende soundscape onder leiding van improvisatiemeesters Remco Menting (slagwerk) en Oene van Geel (altviool). De regie is in handen van choreograaf Pim Veulings en actrice Dagmar Slagmolen.

Via Berlin

Via Berlin blinkt uit in muziektheatervoorstellingen waarin persoonlijke verhalen en brede maatschappelijke onderwerpen worden aangesneden. Muziek, dans en spel gaan samen in aangrijpende voorstellingen.

Tekst

Lotte Kok

Regie

Pim Veulings, Dagmar Slagmolen

Choreografie

Pim Veulings

Spel

Dagmar Slagmolen, Laurent Delom de Mézerac

Muziek

Remco Menting, Oene van Geel

Decorontwerp

Michiel Voet

Geluidsontwerp

Robert van Delft 

Lichtontwerp

Wilfred Loopstra

Datum wo 01-11
Tijd 20:15 - 21:15
Genre Theater, Dans, Muziek
Prijs € 18,00 NM Normaal
€ 9,00 NM Festivalpas
€ 10,00 NM tot 30
€ 16,00 Supporter
Bestel tickets
Datum do 02-11
Tijd 20:15 - 21:15
Genre Theater, Dans, Muziek
Prijs € 18,00 NM Normaal
€ 9,00 NM Festivalpas
€ 10,00 NM tot 30
€ 16,00 Supporter
Bestel tickets

Ook interessant voor jou