Vlamousse - In den beginne (reprise)

Vlamousse - In den beginne (reprise)

Vlamousse

Vlamousse - In den beginne (reprise)

Vlamousse - In den beginne (reprise)

Vlamousse

Vlamousse - In den beginne (reprise)

Vlamousse - In den beginne (reprise)

Vlamousse

‘Schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken in gevoelige plekjes’, aldus het Leidsch Dagblad. En daarmee is over Vlamousse geen woord te veel gezegd.

Hun debuut Saampies werd met vier sterren bekroond in Trouw en waar ze toen maatschappelijke knelpunten op het hakblok legden, hobbelen ze nu het persoonlijke pad op. Want jawel, de kinderwens knaagt.

Met In den beginne gaat het duo aan de slag met de voorbeelden die ze hebben gehad, hoe die hen hebben gevormd en welk voorbeeld zij willen zijn. Gewapend met de hilariteit en genadeloze eerlijkheid nemen ze je mee naar waar het allemaal begon en trekken daarbij per ongeluk hun ouders uit hun godenrol, Maria van d’r sokkel, Jezus van z’n kruis en hun binnenwereld naar buiten. Al gaan ze sowieso aan die kinderen beginnen. Heus wel.

Alleen eerst nog effe afrekenen met de erfzonde.

“In een vrolijke wervelwind komt er een stortvloed van ongemakken en ellende voorbij.”

Dagblad van het Noorden

“We hebben verrassing nodig, cabaretiers die ons uitdagen in ons denken. Bij Vlamousse ben je daarvoor aan het goede adres.”

AD

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

In het geval van Vlamousse: het jonge (en -zeggen ze zelf- onfrisse, want ze zweten zo snel) cabaretduo bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. In den beginne is hun tweede avondvullende voorstelling, dus we nemen oud-studenten van het Koningstheateracademie graag op in de lijst met Young Blood voorstellingen!

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum vr 19-04
Tijd 20:15 tot 21:45
Prijs € 18,00 Normaal
€ 16,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 18-4-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Laatste tickets
Datum za 20-04
Tijd 20:15
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 19-4-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Laatste tickets

Ook interessant voor jou