Magic Tom en Yuri

Magic Tom en Yuri

Down The LOL Hole

Werkvoorstelling Gratis toegankelijk Young Blood Theater & Cabaret

Het coolste anarchistische goochelduo van dit moment! Magic Tom en Yuri presenteren na werken van hard werken in Studio Tramkade hun allereerste werkvoorstelling: een theatrale punk-goochelshow met trucs, muziek, dans en heel veel komedie. Je zou ze kunnen kennen, van Lowlands, De Parade, Zwarte Cross en Paaspop, waar ze afgelopen zomer te bewonderen waren. Volg ze op hun weg naar succes en kom kijken, de toegang 

Ze werken in Studio Tramkade aan hun nieuwste voorstelling Down the Lol Hole: een comedy-theatervoorstelling met dans en muziek. De voorstelling is opgezet als een goochelshow, uitgevoerd door twee goochelaars die niet echt kunnen goochelen en daarom Ă¡lles uit de kast halen om hun publiek te entertainen, ook dingen die op het eerste oog niks met magie te maken hebben. Magic Tom en Yuri maken gebruik van inclusieve comedy die leunt op absurdisme, zelfspot, slapstick en geveinsde onwetendheid. 

Volg ze op hun weg naar succes en kom kijken! De toegang is gratis, maar reserveer wel even je kaartje, het aantal plaatsen is beperkt. 

Datum za 17-12
Tijd 20:00 - 21:00
Genre Theater, Cabaret
Prijs Gratis entree Gratis
Bestel tickets

Ook interessant voor jou