Gezocht: Arts Ambassador (M/V/X)

Gezocht: Arts Ambassador (M/V/X)

1 à 2 dagen per week, gedurende 6 maanden

Ben jij een jonge zzp’er met hart voor de kunst, leg je makkelijk contact en ken je Den Bosch op je duimpje? Ben je streetwise, prettig in de omgang, sportief, positief ingesteld en goed op de hoogte van wat er in de samenleving gebeurt? Voel jij je als een vis in het water tussen verschillende culturen? Dan hebben we de perfecte klus voor je.

Wij zoeken een kunstambassadeur die namens de Verkadefabriek contact legt met de uiteenlopende gemeenschappen die Den Bosch rijk is. Op je fietsje cross je de stad door om in buurthuizen, jongerencentra en andere plekken waar Bosschenaars samenkomen het gesprek aan te gaan over kunst in het algemeen en de Verkadefabriek in het bijzonder. Je gaat na waar behoeftes en interesses liggen en wat wij voor mensen kunnen betekenen. Je fungeert als verbindingsofficier tussen onze programmeurs en nieuw publiek, doet suggesties voor nieuwe activiteiten en brengt onze voorstellingen en films onder de aandacht van potentiële bezoekers.

Als Arts Ambassador vervul jij een rol tussen de afdeling Marketing en Programmering in. Je overlegt rechtstreeks met de directeur over je bevindingen en adviseert aan het Programmateam. Je bemoeit je daarnaast met het wel en wee van de Culturele Buurtfamilie Den Bosch, een initiatief van Minoux om een brug te slaan tussen cultuuraanbieders en nieuw publiek.

De functie betreft een betaalde pilot voor de duur van 6 maanden waarna het project wordt geëvalueerd met de Gemeente Den Bosch. Bij succesvol verloop is er de intentie tot verlenging.

Zin in deze uitdagende opdracht? Stuur dan jouw CV en motivatie waarin je aangeeft waarom deze klus bij je past. Dit kan per brief, maar het mag ook per video- of audioboodschap (maximaal 3 minuten, per WeTransfer). Stuur je reactie naar sollicitaties@verkadefabriek.nl o.v.v. Arts Ambassador.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Jeffrey Meulman (directeur): 073 681 81 60.
 


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.