Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Coronatoegangsbewijs

Sinds 25 september heb je een coronatoegangsbewijs nodig om een film of voorstelling in de Verkadefabriek te bezoeken, of iets te eten of drinken in het café-restaurant of op het terras. Het coronatoegangsbewijs kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs zijn. Het coronatoegangsbewijs kun je digitaal (via de CoronaCheck-app op je telefoon) of op papier laten zien, samen met een geldig legitimatiebewijs.

Hoe het werkt

We leggen graag uit waar en wanneer je een coronatoegangsbewijs moet tonen en hoe je aan een geldig coronatoegangsbewijs komt. 

WANNEER CHECKT DE VERKADEFABRIEK JOUW CORONATOEGANGSBEWIJS?
Bij binnenkomst in de Verkadefabriek (via een van de ingangen, op het terras of bij het café-restaurant) scant een medewerker jouw QR-code. Hou je smartphone gereed en open de CoronaCheck-app of houdt de print van je coronatoegangsbewijs bij de hand. We controleren ook je identiteitsbewijs. Dit kan een Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of een bromfietsrijbewijs zijn.

WAT IS EEN GELDIG CORONATOEGANGSBEWIJS?
De QR code in de CoronaCheck-app of geprint via Coronacheck.nl is jouw geldige Coronatoegangsbewijs. Deze QR code kun je activeren als je een negatieve testuitslag (testbewijs) hebt, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).

Testbewijs - Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org maak je een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in de buurt. 
Vaccinatiebewijs - Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
Herstelbewijs - Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Download de CoronaCheck-app uit de App Store (voor iPhone) of de Play Store (voor alle andere smartphones).
Hier lees je hoe de CoronaCheck-app werkt. 

HEB JE GEEN SMARTPHONE OF WIL JE LIEVER DE APP NIET DOWNLOADEN?
Dan kun je het coronabewijs ook printen via de website Coronacheck.nlHier lees je hoe het werkt. 

Veel gestelde vragen

Geldt een buitenlands vaccinatiebewijs ook als coronatoegangsbewijs?

Ja. Vanaf 1 juli 2021 kunnen internationale bezoekers binnen de EU het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland, dus ook in de Verkadefabriek.