15390
za 8 juli Tramkade

DeltaFest

Op zaterdag 8 juli vindt de eerste editie van het DeltaFest plaats op diverse locaties op én om de Tramkade. Ook de Verkadefabriek doet mee! 

DeltaFest is een interactief festival met workshops, optredens, films en masterclasses in de Bossche Stadsdelta op én om de Tramkade. Een festival passend bij het gebied: artistiek, creatief, veelzijdig, een beetje brutaal en vooral inspirerend. Kom daarom op 8 juli naar de Tramkade. DeltaFest ontdek je zelf!

Naar de film, meedoen aan masterclasses of toffe workshops? Koop voor 10 euro een bandje. Daarmee heb je de hele dag toegang tot het festival. Je kan dan aan álle workshops meedoen en álle masterclasses volgen. Maar er zijn ook heel veel gratis activiteiten, zoals optredens en een streetmarket waar je een vette nieuwe outfit kunt scoren! 

Hier wil je bij zijn!

* Op de dag van het festival zelf wissel je je ticket om voor een polsbandje - kun je daarna overal bij zijn. Handig!

Ja, doe mij zo'n bandje

Organisatie

DeltaFest wordt georganiseerd door alle creatieve ondernemers in het gebied. Willem Twee Poppodium, World Skate Center, Jazzwerkplaats, Kings of Colors, PowerUp073, DragUpFamily, Zinnig Zuiden, Zeefdrukatelier Kurtface, Metalart Creations en uiteraard zijn we met de Verkadefabriek ook van de partij! 

15391