Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Dukebox x Verkadefabriek

Dukebox x Verkadefabriek

DE URBAN TAKEOVER

zaterdag 9 juli

Op zaterdag 9 juli a.s. organiseert onze huisgenoot DUKEBOX haar grootste en meest spectaculaire evenement tot nu toe. Voor één dag krijgen zij de sleutels van de Verkadefabriek die zal worden omgetoverd tot een plek waar urban centraal staat.

En wat is ‘urban’ dan? Urban is muziek van de straat, sport van de straat en cultuur van de straat. Urban vindt haar roots in hiphop, met eindeloos veel vertakkingen naar andere genres. Urban is iets maken van niets. Samenwerken om nieuwe dingen te creëren, leren en doen. Basketballers, breakdancers, streetdansers, rappers en kunstenaars; theater, workshop, gesprek en show. Alles wat urban is, is er op zaterdag 9 juli. Het wordt een evenement in festival-stijl, met een betaald programma in de grote zaal en een geweldig gratis programma in de andere zalen en het buitenterrein. 

Kom langs voor een dag vol entertainment met inspirerende performances en goede gesprekken op een prachtige locatie. Verwacht het onverwachte, en maak kennis met de grenzeloze wereld van urban!

Danscarrousel

Tijdens de Danscarrousel krijgen verschillende urban theatermakers de kans om hun artistieke expressie een podium te geven. Een diverse multimix aan theatervoorstellingen.

Iedere voorstelling met een eigen uniek verhaal en grijpende thematiek, gecreëerd met rauwe creatieve passie. Van verhalen over acceptatie en compassie, tot de menselijke connectie met de elementen en de betekenis van groei en broederschap. Kom langs voor onvergetelijke shows van o.a. wYzer, CyperHQ en Atelier Sens.

De Danscarrousel is te zien in de Grote Zaal in een blok van vier voorstelling. Kaartjes kosten €10. 

Bestel je tickets

Za 9 juli, 13.00 uur | TICKETS
Za 9 juli, 16.00 uur | TICKETS
Za 9 juli, 20.30 uur | TICKETS


Vergeet niet om naast de Danscarrousel ook te genieten van al het gratis programma in de andere zalen. Houd daarvoor de kanalen van Stichting DUKEBOX in de gaten!