Ons café-restaurant

Ons café-restaurant

We zijn open, de hele zomer! Ook in ons café-restaurant, het kloppend hart van de Verkadefabriek. Eindelijk kunnen we weer die ontmoetingsplek zijn. We zijn weer open voor koffie, eten, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een film. Of zomaar, ook dat kan weer. Vroeg, laat of tussendoor. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Zomer in de Verkadefabriek!

OPENINGSTIJDEN
We zijn open. In het restaurant en op het terras - iedere dag. Met opengeklapte parasols, een menukaart vol lekkers en heerlijke zitjes in het gras of onder de bananenbomen. Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

MENUKAARTEN
dagkaart
kleine kaart
avondkaart

WIL JE KOMEN ETEN? 
Geef ons een seintje als je binnenloopt, dan zorgen we voor een tafeltje. Uiteraard nog steeds binnen de geldende coronamaatregelen. Ben je met meer dan zes (en maximaal tien) personen? Dan kun je een tafel reserveren via info@horecaverkadefabriek.nl. Voor groepen van 8 tot en met 12 personen is er de mogelijkheid de Expeditie te reserveren voor private dining
Borrels van maximaal 15 personen kunnen ook gereserveerd worden in het café. Grotere groepen kunnen ook contact opnemen via info@horecaverkadefabriek.nl. 

EN NATUURLIJK...
... koken we lekker voor je, door de nieuwe smaken van het seizoen te combineren. We eten vers, gevarieerd en inspirerend. Chef-kok Jeroen Tromp gaat elke dag aan de slag met al het lekkers. Hij heeft weer mooie gerechten samengesteld voor de dagkaart, avondkaart en kleine kaart. Speciaal voor kinderen is er ook een dag- én avondkaart.

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

HET FILMONTBIJT: HEERLIJK OP ZONDAG
Schuif je aan op zondag? Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film.

PRIVATE DINING
Fijn met je familie of zakelijk: je kunt bij de Verkadefabriek ook in besloten kring eten. Een privé diner, in alle rust, met een gezelschap van 8 tot 12 personen. We serveren al het lekkers van de menukaart in de Expeditie, naast het restaurant. Je kiest ter plekke waar je zin in hebt! Goed om te weten: aan de extra brede tafels zit je op anderhalve meter afstand van elkaar.
Reserveren kost €40 en kan via info@horecaverkadefabriek.nl.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!