Ons café-restaurant

Ons café-restaurant

We mogen weer én we zijn weer een stukje groener! 
Chefkok Jeroen kookt heerlijk én volledig biologisch voor je. In de Verkadefabriek houden we van goed eten: niks nieuws, wat dat betreft. Maar we hebben de afgelopen periode aangegrepen om de switch te maken naar een menukaart met volledig biologische gerechten. Het brood, de groenten, het vlees, de vis, alle zuivelproducten: biologisch. We koken met de smaken van het seizoen en maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar!

We klappen de parasols open, hebben een kakelverse menukaart boordevol biologische gerechten en zetten zonnige zitjes klaar (mét verwarmde stoelkussens, zodat het ook op een frisse dag heerlijk buiten zitten is). We kunnen niet wachten tot de geur van een vers gezet bakkie weer in het café-restaurant hangt, we de bitterballen sissend in de pan laten glijden (we schrappen de bitterbal niet hoor, geen denken aan!), we een praatje met je kunnen maken en een biertje voor je mogen tappen.

Kom je terrassen?
Je bent van harte welkom! Uiteraard binnen de geldende coronamaatregelen. Reserveer een tafeltje op verkadefabriek.nl. We zijn elke dag open, tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

En natuurlijk...
.. koken we lekker voor je, door de nieuwe smaken van het seizoen te combineren. We eten biologisch, vers, gevarieerd en inspirerend. Chef-kok Jeroen Tromp gaat elke dag aan de slag met al het lekkers. Hij heeft weer mooie gerechten samengesteld zodat je kunt genieten van zoet, lunch, hartig en borrel. 

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!