Ons café-restaurant

Ons café-restaurant

Het café-restaurant is het kloppend hart van de Verkadefabriek. Dé ontmoetingsplek van ’s-Hertogenbosch. Voor koffie, eten, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. 

In ons café-restaurant combineren we nieuwe smaken van het seizoen. We eten vers, gevarieerd en inspirerend. Chef-kok Jeroen Tromp staat met passie in de keuken en vertelt vol liefde over zijn vak en de producten die we bij de Verkadefabriek gebruiken: “Duurzaam en biologisch is fantastisch, je gaat daardoor echt anders koken. Kijkend naar de seizoenen, ga je aan de slag met wat er van nature te krijgen is.”

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Kom je langs om te proeven? Jeroen en zijn team staan klaar om de lekkerste gerechten te serveren. 

OPENINGSTIJDEN
Je bent iedere dag vanaf 11.00 uur welkom in ons café of op ons zonnige terras, op zondag zelfs al vanaf 10.30. Al bij de eerste zonnestralen zetten we de bloemetjes buiten: ons terras is geopend als jij zin hebt om je cappuccino daar te drinken. En bij heel veel zonnestralen? Dan klappen we de mooiste parasols van Den Bosch uit. We serveren in het restaurant van 12.00 tot 16.30 uur lekkers van de dagkaart en vanaf 17.00 uur van de avondkaart. Geen grote trek? Van de kleine kaart kun je de hele middag en avond (tot 22.00 uur) bestellen. Ook voor bij de koffie hebben we lekkers en aan de kinderen hebben we gedacht: speciaal voor hen is er een dag- én avondkaart.


EEN HAPJE ETEN VOOR DE VOORSTELLING
Ben je van plan een voorstelling te bezoeken? Geef dat dan even door aan onze restaurantmedewerkers. Zij houden er zo veel mogelijk rekening mee. Wanneer je zorgt dat je minimaal twee uur voor aanvang aan tafel zit, kun je heerlijk eten en daarna naar de voorstelling. Als je niet direct aan tafel kunt, krijg je van ons te horen wanneer dat wel gaat lukken. We vertellen het je ook als wij denken dat je de voorstelling door het dineren niet haalt. In dat geval kun je altijd nog iets van onze uitgebreide kleine kaart bestellen.

HEERLIJK OP ZONDAG: FILMONTBIJT
Schuif op zondag aan bij het filmontbijt. Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film.

PERFECTE AVOND UIT: FOOD & FILM
Een vorkje prikken en een filmpje pikken, dat is het idee achter Food & Film. Op maandag- en dinsdagavond krijg je een Food & Film hoofdgerecht én een kaartje voor de film vanaf €21,50. Op dinsdagmiddag kun je ook voor de ‘omgekeerde versie’ gaan: Film & Food. Kies een film die na 15.30 uur begint en geniet daarna van een hoofdgerecht in het restaurant. Wees er snel bij, want dit is voor veel mensen de ideale combinatie voor een avondje uit. Een Food & Film-kaartje kun je op de dag zelf kopen aan de kassa.

RESERVEREN
Reserveren is mogelijk voor groepen van 7 tot en met 10 personen via reserveringen@verkadefabriek.nl. Borrels van maximaal 15 personen kunnen ook gereserveerd worden in het café. Heb je vragen over reserveringen voor grotere groepen in het restaurant, dan kun je ook contact opnemen via reserveringen@verkadefabriek.nl. Ben je met minder dan 7 mensen? Dan is reserveren niet mogelijk. Loop dan gewoon binnen en schuif aan. Op drukke avonden werken we met een wachtlijst.
 
Voor reserveringen voor groepen vanaf 15 personen is het huren van een zaal mogelijk. Dan kun je mailen naar verhuur@verkadefabriek.nl

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!