Ons café-restaurant

Ons café-restaurant

Kom je voor koffie met krant, lunch alleen of diner met twee? Vroeg, laat of snel tussendoor. Voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Met vrienden, vriendinnen, familie en kinderen. Altijd even smakelijk.

OPENINGSTIJDEN
Je bent iedere dag vanaf 11.00 uur welkom in ons café. Van 12.00 tot 16.30 kun je in het restaurant kiezen van de dagkaart en daarna gaat de avondkaart in van 17.00 tot 21.00 uur. Gerechten van de kleine kaart serveren we de hele middag en avond tot 22.00 uur. Ook voor kinderen hebben we een dag- én avondkaart.

RESERVEREN
Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 7 personen (met uitzondering van Tweede Kerstdag), bel daarvoor met: 073 6 81 81 70. Reserveringen voor groepen vanaf 12 personen kunnen mailen naar: reserveringen@verkadefabriek.nl. Ben je met minder mensen dan is reserveren niet mogelijk. Loop gewoon binnen en schuif aan. Op drukke avonden werken we met een wachtlijst.
 
 
COMBINATIE VOORSTELLING
Ben je van plan een voorstelling te bezoeken? Zorg dan dat je ruim voor aanvang (minimaal twee uur) aan tafel zit. En geef het even door aan onze restaurantmedewerkers, zij proberen er rekening mee te houden. Als je niet direct aan tafel kunt, krijg je van ons te horen wanneer dat wel gaat lukken. We vertellen het je ook als wij denken dat je de voorstelling door het dineren niet haalt. In dat geval kun je altijd nog iets van onze uitgebreide Kleine kaart bestellen.
 
ALLERGIEËN EN INTOLERANTIES
Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.