Kerstdiner

Geniet met de hele familie van een verrukkelijk viergangendiner op tweede kerstdag. Voor kinderen (tot 12 jaar) hebben we een net zo smakelijk aangepast menu.

Tussen 17.00 - 17.30 uur word je verwacht in het restaurant. Reserveren kan via reserveringen@verkadefabriek.nl. Eventuele allergieën of dieetwensen kun je per mail doorgeven.

 
KERSTMENU
Volwassenen / €44,50 p.p.
 
Amuse:
Broodstengels en dip/olie op tafel, cappuccinokopje pompoensoep met koriander en schuim van geitenkaas
 
Koud voorgerecht:
Oosterse krokante zalm, zoet-zuur van komkommer, rettich, wakamé, wasabimayo en wasabicrunch
 
Warm tussengerecht:
Ravioli gevuld met rode biet, knolselderij friet, rucola, geschaafde padano, olijfolie
 
Hoofdgerecht vlees:
In BISbier en kruidkoek gestoofde wildzwijn, hertenbiefstukje, paddenstoelenrisotto, gekonfijte banaansjalot, spruitjes met tijm en amandelschaafsel
 
Dessert:
Tompouce gevuld met pistacheroom, dakje van witte stoofperen, vanille schuimpjes en gel van sinaasappel
 
 
KINDERKERSTMENU
tot 12 jaar, grote kinderen grotere porties / €19,50 p.p.
 
Amuse:
Kinderen eten mee met brood dippers op tafel
 
Voorgerecht:
Bladerdeegster met gemarineerde tomberries, mozzarella en basilicum
 
Soepje:
Verse tomatensoep met kerstvermicelli, soepballetjes en pesto olie
 
Hoofdgerecht:
Mixed-Grillspiesje met ossenhaas, varkenshaas en kipfilet, cocktailsaus, appelcompote, gefrituurde broccoli beignets, krinkelfriet en natuurlijk mayonaise en ketchup 
 
Nagerecht:
Chocodessert met wit gesuikerde nootjes, vanilleschuimpjes en framboos