Ons café-restaurant

Ons café-restaurant

We zijn open, de hele zomer! Ook in ons café-restaurant, het kloppend hart van de Verkadefabriek. Eindelijk kunnen we weer die ontmoetingsplek zijn. We zijn weer open voor koffie, eten, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een film. Of zomaar, ook dat kan weer. Vroeg, laat of tussendoor. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Zomer in de Verkadefabriek!

OPENINGSTIJDEN
We zijn open. In het restaurant en op het terras - iedere dag. Met opengeklapte parasols, een menukaart vol lekkers en heerlijke zitjes in het gras of onder de bananenbomen. Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

MENUKAARTEN
dagkaart
kleine kaart
avondkaart

WIL JE KOMEN ETEN? 
Geef ons een seintje als je binnenloopt, dan zorgen we voor een tafeltje. Uiteraard nog steeds binnen de geldende coronamaatregelen. Ben je met meer dan zes (en maximaal tien) personen? Dan kun je een tafel reserveren via 073 681 81 70. 
Borrels van maximaal 15 personen kunnen ook gereserveerd worden in het café. Grotere groepen kunnen contact opnemen met reserveringen@verkadefabriek.nl. 

EN NATUURLIJK...
... koken we lekker voor je, door de nieuwe smaken van het seizoen te combineren. We eten vers, gevarieerd en inspirerend. Chef-kok Jeroen Tromp gaat elke dag aan de slag met al het lekkers. Hij heeft weer mooie gerechten samengesteld voor de dagkaart, avondkaart en kleine kaart. Speciaal voor kinderen is er ook een dag- én avondkaart.

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Het filmontbijt: heerlijk op zondag
Schuif je aan op zondag? Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!