Drinken

Drinken

De zomer is in aantocht én we zijn weer open. Op ons terras drink je als vanouds een lekker sterk bakkie in de ochtend. Of een cocktail, later op de dag. We kopen de strafste bieren voor je in en kiezen de lekkerste wijnen uit: voor bij de borrel of voor bij je diner. We klappen de parasols voor je open en staan elke dag voor je klaar. In het restaurant en op het terras, tot ver na zonsondergang. 

OP HET TERRAS
Op het stenen gedeelte kun je eten (vanaf 11.00 uur op de dag zelf te reserveren via 073 681 81 70 of reserveer via de website). Op het gras, waar we natuurlijk ook stoelen hebben neergezet, serveren we alleen drankjes. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Meld je bij aankomst in het restaurant, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

OPENINGSTIJDEN
Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

WIJN
Van fruitige en bruisende witte tot soepele en kruidige rode wijn. Vele biologisch, alle met een verhaal en geleverd door de Bossche Wijnkoperij, Prowines en Abbemawines.
 
BIER
Pilsners en pinten die in de afdronk de tanden laten zien. Trappisten, tripel, blond, bockjes, stouts, ipa’s en ander gerstenat. We stelden een speciale speciaalbier kaart van ‘geweldste’ samen. Kom proeven!
 
NEEM JE DRANKJE MEE DE FILMZAAL IN
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!