Drinken

Drinken

Op ons terras drink je een lekker sterk bakkie in de ochtend. Of een cocktail, later op de dag. We kopen de strafste bieren voor je in en kiezen de lekkerste wijnen uit: voor bij de borrel of voor bij je diner. We klappen de parasols voor je open en staan elke dag voor je klaar. In het restaurant en op het terras, tot ver na zonsondergang. 

OPENINGSTIJDEN
We zijn open. In het restaurant en op het terras - iedere dag. Met opengeklapte parasols, een menukaart vol lekkers en heerlijke zitjes in het gras of onder de bananenbomen. Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

WIJN
Van fruitige en bruisende witte tot soepele en kruidige rode wijn. Vele biologisch, alle met een verhaal en geleverd door de Bossche Wijnkoperij, Prowines en Abbemawines.
 
BIER
Pilsners en pinten die in de afdronk de tanden laten zien. Trappisten, tripel, blond, bockjes, stouts, ipa’s en ander gerstenat. We stelden een speciale speciaalbier kaart van ‘geweldste’ samen. Kom proeven!
 
NEEM JE DRANKJE MEE DE FILMZAAL IN
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!