Drinken

Drinken

De zomer is in aantocht. Op ons terras drink je een lekker sterk bakkie in de ochtend. Of een lekkere cocktail, later op de dag. We kopen de strafste bieren voor je in en kiezen de lekkerste wijnen uit: voor bij de borrel of voor bij je diner. We klappen de parasols voor je open en staan elke dag vanaf 11.00 uur voor je klaar. In het café-restaurant en op het terras, tot ver na zonsondergang. 

WIJN
Van fruitige en bruisende witte tot soepele en kruidige rode wijn. Vele biologisch, alle met een verhaal en geleverd door de Bossche Wijnkoperij, Prowines en Abbemawines.
 
BIER
Pilsners en pinten die in de afdronk de tanden laten zien. Trappisten, tripel, blond, bockjes, stouts, ipa’s en ander gerstenat. We stelden een speciale speciaalbier kaart van ‘geweldste’ samen. Kom proeven!
 
FRIENDS FOR LIFE
Verkadefabriek steunt de stichting Friends for Life. Je kunt - zoals je van ons gewend bent - altijd een glas of karaf water bestellen. Rekenen we niets voor, hoort gewoon bij onze service en veranderen we ook niet. Maar we vragen wel of je mee wilt doen met de actie Friends for Life. Je betaalt dan €1 voor 1 karaf water. Hiermee help je 1 leerling, 1 dag naar school te gaan, inclusief 1 warme maaltijd. Kijk voor meer informatie op www.ffl-foundation.org.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!